Müdürümüz Mesut Koç’a Veda

13.08.2024 117

Okulumuzun değerli müdürü Mesut Koç,  özverili çalışmalarının ardından il dışı atama ile Kayseri’ye tayin edilmiştir. Mesut Koç, görev yaptığı süre boyunca okulumuzun akademik, sportif ve sosyal alanlarda elde ettiği pek çok başarıda önemli bir rol oynamıştır.

Görev süresi boyunca eğitimde kaliteyi arttırmaya yönelik yaptığı yenilikler ve projelerle öğrencilerimizin gelişimine büyük katkılar sağlayan Mesut Koç, aynı zamanda öğretmenlerimizin ve velilerimizin de desteğini alarak okulun güçlü bir aile ortamı oluşturmasında öncü olmuştur.

Mesut Koç’a, okulumuzda yaptığı tüm katkılar için teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz. Kayseri’deki yeni görev yerinde de aynı başarı ve azimle çalışmalarını sürdüreceğine inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

13-08-2024